Skip to the content

Veletrh JA Expo

Dovolte nám představit 26. ročník studentského veletrhu podnikání JA EXPO, který každoročně pořádáme ve spolupráci s mnoha významnými partnery JA Czech. Soutěžní​m koncept​em se snažíme motivovat ​co nejširší spektrum škol a studijních oborů. Věříme, že každá studentská firma může uspět. A proč ne právě ​ta Vaše? 

Co je pro Vás připraveno?

  • 11 atraktivních SOUTĚŽNÍCH KATEGORIÍ v soutěži JA STUDENTSKÁ FIRMA ROKU 2020/2021.
  • Ceny pro první 3 týmy v každé ​kategorii. Partneři soutěží předají přes 200 hodnotných cen studentům a jejich učitelům.
  • P​ostup do velkého FINÁLE! Vítězové ​jednotlivých soutěžních kategorií postupují do květnového finále soutěže. Inspirujte se loňským ročníkem TOP 10 FINALISTŮ.
  • Účast v MEZINÁRODNÍM FINÁLE, ​pokud se stanete vítězi národního finále. Reprezentujte Českou republiku v soutěži „JA Europe Company of the Year Competition“ jejíž 32. ročník se koná v Litvě.
  • Nejlepší týmy obdrží pozvání na slavnostní ceremoniál „JA Award Ceremony“, který se koná v rezidenci Velvyslance USA v Praze.
  • Inspirativní den s mnoha novými zážitky, důležitými zkušenostmi se zpětnou vazbou a skvělými kontakty.

Termín: 8. 4. 2021 od 10:00 – 17:00 hodin, Galerie Harfa v Praze 

Přihláška: ZDE (uzávěrka přihlášek je 31. 1. 2021)

Cena: 3 500 Kč

Podrobné informace k jednotlivým soutěžím naleznete v soutěžních pravidlech na webu JA Czech.

Všem týmům přejeme hodně štěstí a společně s partnery akce ​se těšíme na Vaše skvělé podnikatelské nápady!

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!