Skip to the content

JA NN Social Innovation Camp

JA NN Social Innovation Camp je zrušen.

Na 11. března 2020 byl naplánován JA NN Social Innovation Camp. Soutěž, na kterou bylo přihlášeno více než 90 studentů z celé České republiky a kterou realizuje Junior Achievement společně s pojišťovnou NN. Studenti zde soutěží s vlastním podnikatelským řešením reálného problému z oblasti společenských vztahů a finanční gramotnosti.

Organizátoři bohužel museli, vzhledem k současné situaci a s výskytem prvních potvrzených onemocnění koronavirem v České republice, celou akci zrušit.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zúčastni se jedinečné akce a staň se tvůrcem a propagátorem inovativních nápadů. Vyzkoušíš si práci v týmu, komunikaci, prezentaci a obhajobu svých nápadu před odbornou porotou!

Soutěže se zúčastní 80 středoškoláků rozdělených do několika týmů. Soutěžící čeká intenzivní program plný praktických aktivit a teambuildingu. Vaším úkolem bude přijít s novým řešením reálného problému z oblasti společenských vztahů a finanční gramotnosti. Téma zadání bude až do oficiálního zahájení soutěže utajeno. Každý tým bude svůj koncept prezentovat před odbornou porotou.

Termín akce: 11. 3. 2020, 9:00 – 17:30

Místo: Palác ARA, Perlová 371/5, Praha 1

Podmínky účasti:

Z jedné školy se přihlašuje max. 10 studentů + 1 náhradník. Přihlášku musí vyplnit každý účastník jednotlivě. Týmy budou sestaveny ze studentů různých středních škol tak, aby v jednom týmu nebyli spolužáci z jedné školy. Studenti mladší 18 let musí mít s sebou pedagogický dozor. Je potřeba, aby se přihlášení studenti zúčastnili celého průběhu soutěže, od začátku v 9:00 až do ukončení v 17:15 hodin.

Účast na Innovation Campu včetně občerstvení je pro účastníky i doprovod zdarma.
Dopravu a veškeré případné náklady si účastníci hradí sami.

      

 

   

Přihláška SIR

Přihláška na Social Innovation Relay - 11.3.2020

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!