Skip to the content

Soutěžní veletrh "JA STUDENTSKÁ FIRMA ROKU" 2019/2020

Vážení pedagogové a studenti,

srdečně Vás zveme na 25. ročník soutěžního veletrhu „JA STUDENTSKÁ FIRMA ROKU“ 2019/2020, který pořádá vzdělávací organizace JA Czech ve spolupráci s mnoha významnými partnery z podnikatelské a business sféry.

Co je pro Vás připraveno?

  • 11 atraktivních soutěžních kategorií (5 povinných a 6 volitelných)!
  • Ve všech soutěžních kategorií oceňujeme první 3 týmy a jejich učitele!
  • Atraktivní ceny až pro 180 studentů. Buďte mezi nimi i Vy!
  • Soutěžte o postup do velkého FINÁLE. Postupuje 10 týmů!
  • Reprezentujte právě Vy ČR v mezinárodním finále „JA Europe Company of the Year Competition 2019/2020“, jehož 31. ročník se koná v Lisabonu v Portugalsku!
  • Nenechte si ujít pozvání na slavnostní zakončení školního roku „JA Award Ceremony 2019/2020“ v rezidenci Velvyslance USA!

KDY: 2. 4. 2020 (čtvrtek) od 10:00 – 17:00 hodin

KDE: Obchodní centrum Galerie Harfa v Praze

Bližší informace k organizaci celého veletržního dne a jeho soutěžních kategorií naleznete v sekci webu JA Czech, určené pro pedagogy.  

Důkladně si, prosím, přečtěte podklady a pravidla k veletrhu.  Následně můžete začít přihlašovat své JA Studentské Firmy, a to nejpozději do 31. 1. 2020! 

Pro registraci přihlášek je určen tento online formulář ZDE.

Registrační poplatek pro jednu JA Studentskou Firmu činí 3 500 Kč (0% DPH). Fakturu s fakturačními údaji uvedenými na přihlášce zašleme na e-mail vyučujícího od 7. – 14. 2. 2020. 

Kapacita míst je omezena a odeslanou přihlášku považujeme za závaznou. Dne 7. 2. 2020 zašleme do škol závazný seznam přihlášených účastníků.

Doplňující informace ke všem soutěžím poskytneme na e-mailu jafirma@jaczech.cz nebo na telefonu 607 961 882 příp. 602 656 120.

Náš soutěžní koncept jsme připravili pro motivaci nejširšího spektra škol, studentů a jejich firem. Věříme totiž, že každá studentská firma může uspět, když se zaměří na specifickou oblast, která je jí vlastní nebo blízká, např. díky oboru studia. Věříme, že motivace je pro studenty zajímavá, a že budeme moci na pódium pozvat 25 nejrůznějších studentských firem, které převezmou ceny z rukou partnerů jednotlivých soutěžních kategorií! 

Poradna pro JA Studentské Firmy

Pro letošní rok vznikla na facebooku uzavřená skupina JA Studentská Firma 2019/2020. Bude sloužit jako poradna pro nové JA Studentské Firmy. Své dotazy můžete konzultovat s našimi úspěšnými absolventy z JA Alumni Czech, kteří si také prošli vývojem své studentské firmičky. Jsou připraveni vás po celý rok podporovat a předat vám své rady a praktické zkušenosti.

Těšit se můžete na příspěvky, vztahující se k aktuální problematice. Podmínkou účasti v této skupině je "olajkování" naší oficiální stránky JA Czech, kde vás pravidelně informujeme o aktuálním dění, novinkách, připravovaných eventech, průbězích a výsledcích soutěží. Přinášíme motivační články a rozhovory z oblasti úspěšného podnikání a seberozvoje. Sledujte nás na facebooku!

 

Těšíme se na setkání s Vámi!

Tým JA Czech

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!