Skip to the content

Pozvánka na poslední letošní Innovation Camp!

Vážení pedagogové a studenti, zúčastněte se letošní poslední soutěže INNOVATION CAMP zaměřené na oblast zemědělství, potravinářství a příbuzné obory

Soutěž je určena pro studenty středních škol. Zúčastněte se jedinečné akce a staňte se tvůrcem a propagátorem inovativních nápadů. Vyzkoušíte si práci v týmu, komunikaci, prezentaci a obhajobu svých nápadů před odbornou porotou!

Soutěže se zúčastní 60 středoškoláků rozdělených do několika týmů. Soutěžící čeká intenzivní program plný praktických aktivit, brainstormingů, teambuildingu a prezentace výsledků finální práce. Vaším úkolem bude přijít s novým řešením reálného problému z oblasti zemědělství/potravinářství/příbuzné obory. Téma zadání bude až do oficiálního zahájení soutěže utajeno. Každý tým bude svůj koncept prezentovat před odbornou porotou.


Termín akce: 6. 6. 2019, 9:00 - 17:00, Praha
Registrujte se ZDE

Podmínky účasti:

Z jedné třídy se přihlašuje max. 10 studentů + 1 náhradník. Týmy budou sestaveny ze studentů různých středních škol tak, aby v jednom týmu nebyli spolužáci z jedné třídy. Studenti mladší 18 let musí mít s sebou pedagogický dozor. Je potřeba, aby se přihlášení studenti zúčastnili celého průběhu soutěže, od začátku v 9:00 až do ukončení v 17:00 hodin.
Účast je pro účastníky i doprovod zdarma včetně občerstvení. Dopravu a veškeré další případné náklady si účastníci hradí sami.