Skip to the content

JA Studentská firma Rébus vyhrála za prezentaci na pódiu praxi v Microsoftu!

Na JA Veletrhu studentských firem v Praze jsme my, jako firma Rébus, vyhráli 1. místo v kategorii Prezentace na pódiu, kde jsme jako jednu z mnoha cen získali i možnost praxe v sídle pražského Microsoftu.

Zarezervovali jsme si místnost pro Coworking na dny 29.4. - 30.4. 2019 a naše prezentující pětka, která se skládala z Mariána Žabčíka, Elišky Hrabcové, Kristýny Vodákové, Fatimy Nicoly Khamlichi a Natálie Křapové se vydala do Prahy.

První den nás čekala prohlídka celé budovy Microsoftu, která se nám moc líbila. Po zbytek dne nás nechali pracovat v coworkingové místnosti, kde jsme měli k dispozici počítače pro usnadnění naší práce. Druhý den s námi pracovali odborníci přes grafiku a marketing, kteří nám pomohli s naší prezentací na další soutěž a s e-shopem.

Přínosem pro nás byly určité nové zkušenosti, kontakty, a hlavně jsme se mohli dozvědět něco o práci, která by nás v budoucnosti mohla zajímat. Určitě se sem jednou rádi vrátíme.

Natálie Křapová: "Práce v Microsoftu mě velmi bavila a určitě by mi nevadilo, kdybych tam jednou byla zaměstnaná."

Fatima Nicola Khamlichi: "Moderní technologie, které jsme mohli využívat, nám velmi usnadnili práci."

Eliška Hrabcová: "Líbil se mi přístup zaměstnanců, kteří nám pomáhali, protože nám to hodně pomohlo a naučili jsme se něčemu novému."