Skip to the content

Americký velvyslanec předal certifikáty studentům a učitelům na Award Ceremony

Ve spolupráci s velvyslanectvím USA v České republice jsem uspořádali 19. června tradiční slavnostní ceremoniál uzavírající aktivity JA Czech ve školním roce 2018/2019. Akci zaštítila americká ambasáda a aktivně se jí zúčastnil velvyslanec Spojených států amerických, pan Stephen B. King. Velvyslanec společně s Martinem Smržem, Michalem Nebeským a dalšími zástupci našich partnerů předal studentům certifikáty a další ocenění za jejich aktivity v tomto školním roce.

Studenti převzali ocenění za umístění získaná v průběhu školního roku v programech a soutěžích JA Czech, které jsou zaměřené na podporu podnikavosti, finanční gramotnosti a přípravy na svět práce, na základních, středních a vysokých školách. Jedná se o programy JA Studentská Firma, JA Titan, JA Manažerem na nečisto, Social Innovation Relay a další. Letos se nově v rezidenci amerického velvyslance oceňovali také učitelé v rámci programu JA Učitel podnikání.

Martin Smrž, výkonný ředitel JA Czech uvedl: "Slavnostní ceremoniál na konci školního roku, je tradicí JA Czech, kterou zavedl před 25 lety její zakladatel pan Tomáš Baťa. V minulosti se zde oceňovali výhradně studenti, letos jsme zde zařadili i oceňování samotných učitelů, kterých si nesmírně vážíme, protože jsou extrémně důležitou součástí našich vzdělávacích programů."