Skip to the content

Zapojte se do mezinárodní soutěže SOCIAL INNOVATION RELAY (SIR)

Vážení učitelé a studenti,

srdečně vás zveme k účasti v novém ročníku mezinárodní soutěže "SOCIAL INNOVATION RELAY" (SIR). Tento projekt je tradičně zaměřen na tvorbu podnikatelských nápadů, které by mohly pomoci řešení problémů nebo potřeby v oblasti sociální, vzdělávací či environmentální ve vašem okolí.

Foto: Loňská vítězka projektu SIR - Helena Sojková z Karlínské OA. 

Bližší informace najdete v pravidlech projektu SIR pro rok 2018 - 2019.

Co je to "Sociální podnikání"? Jaké jsou novinky a směry v sociálním podnikání? Jak najít vhodného partnera v sociální oblasti? Kde se potkat s potenciálními skupinami a jak je zapojit do firemních aktivit? 

Odpovědi na tyto otázky se dozvíte v našem nadcházejícím webináři  na téma Sociální podnikání - trend současnosti, který se uskuteční 18. října od  16:00 hodin. Webinář  povede odborník z praxe - Jan W. Dvořák ze společnosti NN Group zabývající se pojišťovnictvím a správou investic.

Na webinář se můžete přihlásit  ZDE. Nejpozději den před vysíláním webináře Vám zašleme link ke sledování. Pokud link neobdržíte, prosím zkontrolujte si spamovou složku ve svém emailu. V den webináře bude link k dispozici na našem webu a facebooku.

Během webináře je možné zasílat dotazy, které zodpovíme buď ihned, nebo později emailem.

Těšíme se na vaše nové nápady ze světa sociálního podnikání a vaše zapojení do projektu SIR!

Tým JA Czech!

Kontaktní osoba:

Alena Aichlmanová, projektová manažerka

alena@jaczech.cz / 774 520 446