Skip to the content

Social Innovation Weekend je tady!

Všichni s plnou hlavou nápadů, zbystřete!

První inovační víkend týkající se sociálních témat v rámci všech zemí Visegrádské čtyřky se uskuteční 23. - 25. listopadu 2018 v Business Link Coworkingu v pražských Holešovicích. Business Link, je největší a nejmodernější coworkingové centrum v Praze s běžeckou dráhou a obrovskou terasou na střeše.

Co vzkazují pořadatelé akce?

Nemusíš být ajťák ani mít dokončené vzdělání, aby ses mohl zúčastnit inovačního víkendu. Je nám jedno, kolik Ti je, jaký obor studuješ nebo čím se živíš. Po vzoru úspěšných hackathonů budeš mít 48 hodin a k ruce zajímavé mentory na to, abys vymyslel inovativní řešení problémů, které se pojí s tématem zadluženosti, přístupu k informacím neslyšících, nebo jak překlenout propast mezi generacemi. Všechna řešení, která vzniknou přes tento inovační víkend, budou prezentována před odbornou porotou. Na konci můžeš vyhrát konzultace od odborníků, účast na European Changemakers Summit 2019 nebo další ceny.

Innovation week

Co Ti to ještě přinese?

Kromě výher přispěješ vlastními myšlenkami a nápady k vývoji řešení sociálních problémů a poznáš lidi, kterým také nejsou problémy společnosti lhostejné. Navíc, zaplatíme Ti náklady na cestování do výše 100 EUR a jídlo a pití bude taky na nás.

Více info na webu nebo facebooku.