Skip to the content

JA Studentská Firma – přehled všech soutěžních kategorií

Zdravíme všechny letošní firmaře!

Všechny vás ještě jednou vítáme v "klubu" JA Studentských Firem". Věříme, že už pilně pracujete na vašem podnikatelském plánu a sestavujete svůj hvězdný tým. Abyste věděli, co vás letos čeká a nemine a hlavně, na co se můžete těšit, přinášíme Vám přehled všech soutěžních kategoriích. 

Díky podpoře našich partnerů můžeme letos uspořádat 10 soutěžních kategoriií v rámci soutěže JA STUDENTSKÁ FIRMA ROKU. Více týmů tak získá možnost vyniknout v dané oblasti. Která bude ta vaše? 

Detailní popis všech kategorií najdete  ZDE

Poradna pro JA Studentské Firmy

Pro letošní rok vznikla na facebooku uzavřená skupina JA Studentská Firma 2018/2019. Bude sloužit jako poradna pro nové JA Studentské Firmy. Své dotazy můžete konzultovat s našimi úspěšnými absolventy z JA Alumni Czech, kteří si také prošli vývojem své studentské firmičky. Jsou připraveni vás po celý rok podporovat a předat vám své rady a praktické zkušenosti.

Těšit se můžete na příspěvky, vztahující se k aktuální problematice. Podmínkou účasti v této skupině je " olajkování" naší oficiální stránky JA Czech, kde vás pravidelně informujeme o aktuálním dění, novinkách, připravovaných eventech, průbězích a výsledcích soutěží. Přinášíme motivační články a rozhovory z oblasti úspěšného podnikání a seberozvoje. Sledujte nás na facebooku!