Skip to the content


 

RE-POWER YOUR FUTURE

Přihlášky na nové akce spuštěny!

 

Máte už výuku podnikavosti ve vaší škole?

Chcete vzít budoucnost do svých rukou?

Chcete zjistit jak z nápadu vytvořit hodnotu pro ostatní?

Poznejte podnikavost s JA!

Zapojte se do nového programu!

 

Zveme Vás a Vaše studenty k účasti v programu Re-power your future, který organizujeme ve spolupráci s UniCredit Foundation. Cílem programu je umožnit studentům lépe pochopit (ekonomické) přínosy a výhody vzdělávání a pomoci jim rozvíjet znalosti, dovednosti a postoje potřebné k tomu, aby mohli převzít kontrolu nad svou budoucností a naplnit své ambice.

Program Re-power your future povzbuzuje a podporuje osobní a profesní růst studentů, ukazuje jim možnosti, jak nasměrovat svou budoucnost a propojuje jejich plány s praxí.  

V rámci programu jsme připravili: 

  • sérii inspirativních on-line webinářů podporujících podnikavost. Budete mít příležitost diskutovat se zajímavými podnikavými osobnostmi z komerční sféry.
  • on-line webinář Lean Canvas, kde se dozvíte, na co nezapomenout při promýšlení podnikatelského plánu.
  • prezenční Inovační kempy, které stimulují kreativní myšlení. V rámci inovačního kempu hledají studentské týmy řešení reálné výzvy ze svého okolí. Vyzkouší si tak týmovou práci, změří síly s dalšími studenty a posílí své komunikační a prezentační dovednosti. K dispozici mají mentory, kteří jim při řešení výzvy pomáhají. Svůj návrh řešení studenti prezentují před odbornou porotou, která nejlepší práce ocení.
  • Nezapomínáme však ani na pedagogy, i pro ně jsou připravena školení – Výchova k podnikavosti a Praktické finance.

 

Podrobnosti a přihlášky naleznete v sekci Kalendář akcí.

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!