Skip to the content


 

Oznámení vítězů TES AWARDS 2024!

JA Europe a Intel s hrdostí oznamují vítěze The Entrepreneurial School Awards 2024, oceněné za jejich výjimečný přínos k podnikatelskému vzdělávání. Tento rok bylo oceněno 31 škol z celé Evropy. Střední škola technická a dopravní Gustava Habrmana, Česká Třebová je jednou z oceněných škol.

Kritéria TES Award zahrnují prvky podnikatelského vzdělávání, jako je aktivní zapojení učitelů a studentů, vyhrazené zdroje, zapojení komunity, profesní rozvoj a integrace evropského rozměru. Tyto školy povzbuzují mladé lidi k inovativnímu myšlení a využití jejich potenciálu jako budoucích lídrů a tvůrců změn.

Intel vyjadřuje svou vděčnost těmto vizionářským školám a jejich pedagogům, kteří denně mění životy mladých lidí k lepšímu. Podnikatelské programy by měly být provázány s rozvojem digitálních dovedností. Vize Intelu pro vzdělávání je zpřístupnit AI všem a jsme připraveni podpořit vzdělávací systémy po celém světě na této cestě.

Více informací naleznete na:

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!