Skip to the content


 

Vážení učitelé, milí studenti,

s velkým nadšením Vás zveme k účasti na 29. ročníku veletrhu studentského podnikání, JA EXPO 2024, kde se otevírá jedinečná příležitost nejen k prezentaci Vašich podnikatelských nápadů, ale také k mnoha dalším výhodám a benefitům pro zapojené týmy.

  1. Rozmanité soutěžní kategorie:
    • Veletrh nabízí 5 hlavních a 4 volitelné soutěžní kategorie, které pokrývají široké spektrum podnikatelských oblastí. Každý tým má možnost najít a prezentovat svou jedinečnou vizi podnikání.
  2. Atraktivní ceny partnerů soutěží:
    • Vítězné týmy každé soutěžní kategorie budou odměněny atraktivními cenami nejen pro sebe, ale i pro své učitele.
  3. Postup do NÁRODNÍHO FINÁLE:
    • Vítězové jednotlivých kategorií budou mít možnost postoupit do NÁRODNÍHO FINÁLE, kde se budou moci utkat s nejlepšími týmy TOP 10 a dál rozvíjet své podnikatelské dovednosti.
  4. Mezinárodní reprezentace na soutěži JA GEN-E:
    • Vítěz NÁRODNÍHO FINÁLE bude mít jedinečnou příležitost reprezentovat Českou republiku na EVROPSKÉM FINÁLE soutěže GEN-E na Sicílii v Itálii, což otevírá dveře ke globálnímu podnikatelskému prostředí.
  5. Pozvání na JA AWARD CEREMONY:
    • Nejlepší týmy budou mít čest být pozvány na slavnostní ceremoniál JA Award Ceremony, který se koná v rezidenci Velvyslance USA v Praze, přinášející neopakovatelné společenské zážitky. 
  6. Inspirativní den plný zkušeností:
    • Účast na JA EXPO znamená nejen soutěžit, ale také zažít inspirativní den plný nových zkušeností, cenných zpětných vazeb od odborníků z praxe a navázání nových podnikatelských kontaktů.

Kdy: 10. 4. 2024, 10 – 17 hodin

Kde: Galerie Harfa v Praze 

Přihláška pro 1 firmu / 1 stánek: ZDE, uzávěrka přihlášek je 31. 1. 2024, kapacita míst je omezena

Registrační poplatek: 4 500 Kč

Pozvánka: v příloze včetně stručného přehledu soutěžních kategorií a jejich úkolů

Podrobné informace: naleznete v JA e-learningu vzdělávacího programu JA Studentská firma v kapitole 13 EXPO

Připravujeme online workshop JA EXPO CAMP, který pomůže firmám s přípravou na veletrh. Termín je plánován na 25. 1. 2023, pozvánku s přihláškou obdržíte během příštího týdne.

Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost k rozvoji Vašich podnikatelských dovedností a společně s partnery akce ​se těšíme setkání na JA EXPO!

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!