Skip to the content


 

JA NN SOCIAL INNOVATION CAMP

Zúčastni se jedinečné akce a staň se tvůrcem a propagátorem inovativních nápadů. Vyzkoušíš si práci v týmu, komunikaci, prezentaci a obhajobu svého nápadu před odbornou porotou!

Soutěž pro 80 studentů ze středních a vyšších odborných škol, které čeká intenzivní program plný praktických aktivit a teambuildingu. Hlavním úkolem bude přijít s novým řešením reálného problému z oblasti společenských vztahů. Téma zadání se studenti dozví až v den oficiálního zahájení soutěže. Každý tým odprezentuje svůj koncept před odbornou porotou.

Termín akce: 26. 3. 2024 / 9:00 - 17:00

Místo: Next Zone, Preslova 25, Praha 5 Smíchov

Přihlašování ZDE.

PARTNEREM SOCIAL INNOVATION CAMPU JE NN Životní pojišťovna a NN Penzijní společnost.

Podmínky účasti:

Z jedné školy se přihlašuje max. 10 studentů + 2 náhradníci. Týmy budou sestaveny náhodně. Studenti mladší 18 let musí mít s sebou pedagogický doprovod. Je potřeba, aby se přihlášení studenti zúčastnili celého průběhu soutěže, od začátku v 9:00 až do ukončení v 17:00 hodin.

Podrobné informace ZDE. (proklik na nové info)

Účast na Innovation Campu včetně občerstvení je pro účastníky i doprovod zdarma.
Dopravu a veškeré případné náklady si účastníci hradí sami.

Tento Innovation Camp je součástí celoevropského projektu SOCIAL INNOVATION RELAY (SIR) - mezinárodního vzdělávacího projektu, který je zaměřen na "sociální podnikání" a motivuje studenty k vymyšlení podnikatelského řešení konkrétního společenského nebo sociálního problému.

Případné dotazy pište na sabina@jaczech.cz

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!