Skip to the content


 

Firemní den Jihomoravského kraje 2024

V rámci projektu Implementace DZ JMK jsme ve spolupráci s environmentální vzdělávací organizací Lipka a UniCredit Foundation připravili 4. ročník soutěže Firemní den Jihomoravského kraje 2024.

Studenti středních škol se zúčastní jedinečné akce a stanou se tvůrci a propagátory inovativních a kreativních podnikatelských nápadů na podporu rozvoje regionu. Do soutěže je přihlášeno 65 studentů z 13 škol z kraje, kteří budou na začátku dne rozděleni do deseti týmů. Každý tým bude mít k dispozici odborného mentora z praxe, který bude studenty podporovat při vzniku a realizaci jejich nápadu. Odpoledne budou týmy prezentovat svoje práce před odbornou porotou složenou z předních zástupců partnerských organizací. Tři vítězné týmy obdrží hodnotné ceny od partnerů soutěže.

Termín akce je 13. března 2024, 9:00 – 16:00 hodin.

Akce se koná na Krajském úřadě JMK v Brně.

 

Absolutní vítěz minulého ročníku soutěže:

Tým WATER SPOT, který představil inovativní projekt na téma: Přírodní rezervace pro děti s rodinami, turisty a ochránce přírody

 

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!