Skip to the content


 

Milí učitelé a studenti,

zveme vás na inspirativní setkání se společností ExxonMobil v rámci partnerského programu Sci-Tech Challenge. Program probíhá v několika zemích Evropy a v České republice otevíráme v roce 2024 třetí ročník. Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost!

Na setkání se dozvíte, jak ExxonMobil podporuje vzdělávání v oblasti STEM, seznámíte se se zajímavými lidmi a jejich kariérními příběhy a zábavnou formou se ponoříte do světa vědy, technologií, inženýrství a matematiky.

Setkání Classroom Virtual Challenge se uskuteční 20. února 2024 v českém jazyce. Mimo jiné vás připraví na březnový Sci-Tech National Challenge, do kterého se budete moci přihlásit a soutěžit v týmech na zadané téma. Národní Challenge proběhne v anglickém jazyce, protože vítězný tým postoupí do mezinárodního kola ExxonMobil ExxonMobil Sci-Tech European Challenge, které se bude konat 23-25 dubna 2024 v Bruselu.

REGISTRUJTE SE NA CLASSROOM VIRTUAL CHALLENGE CO NEJDŘÍVE NA TOMTO LINKU!

Těšíme se na Vás

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!