Skip to the content


 

Ve školním roce 2023/2024 JA Czech uvádí první roční NFT k oslavě finanční gramotnosti a podpory mladých lidí

JA Czech, nezisková organizace zaměřená na vzdělávání mladých lidí v oblasti finanční gramotnosti a podnikání, oznamuje vydání svého prvního ročního NFT. Toto NFT je jedinečný digitální sběratelský předmět, který slouží k oslavě důležitosti finanční gramotnosti a k uznání studentů, mentorů, dobrovolníků a učitelů, kteří se zapojují do programů JA Czech.

Vydání NFT zdůrazňuje dva hlavní pilíře aktivit JA Czech:

  1. Začlenění kryptoměn do finančního světa: JA Czech věří, že kryptoměny se stávají stále důležitější součástí globálního finančního systému a že je důležité, aby mladí lidé byli vzděláváni v jejich používání a porozuměli jim. Vydání NFT je jedním ze způsobů, jak JA Czech tuto vizi realizuje.
  2. Tradice pamětních NFT: JA Czech plánuje každý rok vydávat jedinečné pamětní NFT, které budou dostupné pouze účastníkům programu JA Czech daného školního roku. Tyto NFT budou sloužit jako památka na zapojení do programu a jako symbol snahy JA Czech o podporu mladých lidí.
NFT JA Czech bylo vydáno na blockchainu Solana a lze je uložit v nejpopulárnějších kryptopeněženkách, jako jsou Coinbase, Binance a Phantom.
Abychom vám mohli NFT doručit, potřebujeme od vás znát adresu vaší kryptopeněženky. Prosím, vyplňte následující dotazník, kde nám sdělíte požadované informace:  DOTAZNIK
Důležité:
  • NFT bude doručeno pouze na adresy kryptopeněženek, které jsou uvedeny v dotazníku.
  • Uzávěrka pro vyplnění dotazníku je 31.5.2024.
  • Pokud máte jakékoli dotazy, neváhejte nás kontaktovat na david@jaczech.cz.
Děkujeme za vaši spolupráci a těšíme se, že vám předáme pamětní NFT JA Czech!

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!