Skip to the content


 

Vážení učitelé, milí žáci!

 

Jsme JA Alumni Czech, absolventská organizace vzdělávacích programů JA Czech. Zjednodušeně, jsme studenti, kteří si před Vámi prošli zakládáním studentské firmy a všemi náležitostmi s tím spojenými, a po ukončení programu měli touhu se pořád zlepšovat a vzdělávat.

A protože víme lépe než kdo jiný, jaké to je fungovat v takovéto firmě, rádi bychom předali naše moudra a vědomosti na další generace nadšených “firmařů.” Právě proto za Vámi letos přicházíme s nabídkou Buddy programu JA Alumni Czech. Jde o to, že Vám bude k dispozici jeden Alumňák jako mentor-kamarád, kterého se budete moci zeptat na cokoliv ohledně fungování Vaší firmy, a ten Vám poradí na základě vlastních zkušeností. Bude vlastně Vaším junior mentorem.

Pokud byste měli o Buddy program zájem, vyplňte nám prosím TENTO registrační formulář, a my se Vám ozveme a přiřadíme Buddíka.

V případě, že máte jakékoliv dotazy, ať už ohledně Buddy programu, nebo čehokoliv jiného, neváhejte se nám ozvat na Instagramu: @ja_alumniczech a Facebooku: JA Studentská firma 2023/2024.

 

Vaši “Alumňáci”

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!