Skip to the content


JA CITI FEMALE INNOVATION CAMP 


 

Vážení pedagogové, milé studentky,

právě jsme spustili přihlašování do soutěže JA CITI FEMALE INNOVATION CAMP! Baví-li vás technologie ve financích a chcete přispět svým nápadem ke zlepšení světa 😊, přihlaste se do 31. 5. 2023. Innovation Camp je intenzivní zážitek, který rozvíjí kreativitu a podporuje inovativní myšlení. Pracujete na reálné výzvě v týmech a prezentujete své řešení před odbornou porotou.

Soutěž nabízí možnost rozvoje komunikačních a prezentačních dovedností, zkušenosti s týmovou prací a spolupráci s odbornými konzultanty. Nově si můžete vybrat, zda se chcete účastnit české nebo anglické části. Obě kategorie mají stejná pravidla, průběh, probíhají současně na stejném místě, ale díky anglicky mluvícím mentorům si můžete vyzkoušet angličtinu v praxi!

Pro nejlepší 3 týmy jsou připraveny hodnotné ceny. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost zúčastnit se soutěže Innovation Camp, která proběhne díky podpoře našeho partnera Citi Foundation. Přihlásit se můžete ZDE

Téma soutěže bude vyhlášeno v den akce. Celkem budeme vyhlašovat 3 ceny:

  • vítěz české kategorie - vyhlásí porota
  • vítěz anglické kategorie - vyhlásí porota
  • cena publika - vybírají soutěžící

Podmínky účasti:

  • Soutěž je určena pro všechny studentky středních škol z České republiky.
  • Účast je zdarma.
  • Přihlásit se mohou 3 - 6členné týmy studentek. Účast pedagoga není povinná.
  • Z každé školy se mohou přihlásit max. 3 týmy studentek. Kapacita soutěže je 10 týmů po max. 6 studentkách.
  • Přihlásit se můžete do české nebo anglické kategorie soutěže.

 

Přihlašování končí 31. 5. 2023 v 17:00 hodin, v případě naplnění kapacity dříve.

 

Termín akce: 7. 6. 2023, 9:00 - 17:00

Místo: Next Zone, Praha 5

Občerstvení na akci je zajištěno.

 

CO VÁS ČEKÁ?

Innovation Camp je soutěž, kde se účastní cca 60 studentek středních škol, které spolupracují v týmech na řešení reálného problému ze světa finančních technologií. Téma zadání je utajeno až do zahájení soutěže. Každý tým prezentuje svůj koncept před odbornou porotou a soutěžící se zapoju jí do týmů společně s konzultanty - zaměstnanci partnera soutěže. Studentky tak získají zkušenosti s týmovou prací, motivaci a podílejí se na řešení aktuálních problémů v oblasti inovací, technologií a vzdělávání.

 Finanční technologie (zkráceně FinTech) je odvětví, které se zaměřuje na zjednodušení tradičních finančních služeb prostřednictvím technologií a inovací. Příklady FinTechu zahrnují použití chytrých telefonů pro mobilní bankovnictví, investování či zjednodušení procesu půjčování peněz. FinTech je neustále se rozvíjející segment, který využívá technologií ke zlepšení finančních aktivit. Mobilní bankovnictví, investování, půjčky a kryptoměny jsou příklady technologií, které zpřístupňují finanční služby široké veřejnosti.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a přihlaste se do soutěže JA CITI FEMALE INNOVATION CAMP. Zažijte den plný inspirace, inovativních nápadů, zážitků a zkušeností, který vám pomůže rozvíjet vaše dovednosti a poznat svět finančních technologií. Těšíme se na vaši účast!

 

Pro více informací kontaktujte katarina@jaczech.cz

Přihlaste se co nejdříve, kapacita je omezena!

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!