Skip to the content


 

Blahopřejeme TOP 10 týmům, které postupující do finále soutěže Solve for Tomorrow

Porota složená z odborníků společností Samsung a JA Czech vybrala těchto 10 českých a slovenských studentských týmů:

DABL

DUSTEE

FOURTECH

MENSA SIGMA

NG INNOVATIONS

PROTEENS

RE-FUTURE

SÍŤAŘI

SIVYLLO

UNIVERS


Studenti ve 2. kole soutěže posunuli svůj nápad v rámci výzvy "Inovace pro udržitelnou budoucnost" do fáze prototypu a testování, vše zpracované za pomoci Design Thinking metodologie. Nyní každý tým se svým mentorem dopracuje svůj projekt a 18. 4. 2023 se v Praze uskuteční velké finále, kdy budou "na živo" prezentovat před porotou.

Abychom studentům co nejvíce pomohli, kromě individuálního mentoringu, jsme pro ně připravili webinář "Tipy a triky, jak prodat svůj nápad (porotě Solve for Tomorrow)" pod vedením člena mentorské rady JA Czech Heinricha Homoly.

https://www.solvefortomorrow.cz/

Program Solve for Tomorrow je strategickým projektem společnosti Samsung Electronics v České a Slovenské republice, který je součástí globálního závazku společnosti Samsung ke vzdělávání mladých lidí. Umožňujeme budoucím inovátorům dosáhnout jejich plného potenciálu a stát se další generací vůdců, kteří jsou průkopníky pozitivní sociální změny. Program je realizován ve spolupráci s neziskovými organizacemi Junior Achievement, o.p.s. (JA Czech) a Junior Achievement Slovensko, n.o.

Pro více informací kontaktujte: denisa@jaczech.cz

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!