Skip to the content


       

 

Vážení učitelé a studenti,

dovolujeme si Vás pozvat na setkání se společností ExxonMobil v rámci partnerského programu Sci-Tech Challenge. Program probíhá v několik zemích Evropy a v České republice otevíráme v roce 2023 druhý ročník. Nepropásněte toto setkání.

Věříme, že setkání pro Vás bude inspirativní, seznámíte se se zajímavými lidmi a jejich kariérním příběhem, kteří Vás vtáhnou zábavným způsobem do světa STEM (věda, technologie, inženýrství a matematika) a ukáží, že všechno je jeho součástí. 

Setkání Classroom Virtual Challenge se uskuteční dne 22.03.2023 a je v českém jazyce pro jednodušší seznámení s tématem a jeho porozuměním. Mimo jiné Vás připraví na dubnové volné pokračování s názvem Sci-Tech National Challenge, do kterého se budete moci přihlásit a soutěžit v týmech při tvorbě řešení zadaného tématu. Národní Challenge bude již v anglickém jazyce, neboť vítězný tým postoupí do mezinárodního kola ExxonMobil Sci-Tech European Challenge.

REGISTRUJTE SE NA CLASSROOM VIRTUAL CHALLENGE CO NEJDŘÍVE NA TOMTO LINKU!

Těšíme se na Vás

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!