Skip to the content


JA AWARD CEREMONY - Slavnostní zakončení školního roku 2022-23

 

Na slavnostním setkání JA AWARD CEREMONY, které proběhlo 22. června v rezidenci velvyslance Spojených států amerických, jsme společně s našimi nejlepšími studenty, pedagogy a významnými partnery uzavřeli další úspěšný rok.

Akce se konala pod záštitou americké ambasády a hosty přivítala úvodním slovem paní Christy Agor, Deputy Chief of Mission. Studenty inspiroval svými slovy také pan Thomas Archer Bata, spoluzakladatel JA Czech, a paní Irena A. Brichta. Jejich slova a příběhy byly motivací a povzbuzením pro všechny přítomné.

Studenti byli oceněni za jejich úspěchy v soutěžích a aktivitách, zaměřených na rozvoj podnikavosti, finanční gramotnosti a přípravu na budoucí pracovní svět, jako jsou JA Studentská Firma, JA Start Up, Social Innovation Relay, Solve for Tomorrow a Sci-Tech Challenge.

Ocenění a vřelé uznání patří všem pedagogům, kteří svou tvrdou prací a angažovaností významně přispěli k úspěchu programů a soutěží JA Czech.

Děkujeme také našim partnerům, kteří podporují aktivity JA Czech, a společně s námi tak připravují studenty na úspěšný start do profesního života plného příležitostí.

Malou ochutnávku slavnostní atmosféry této akce najdete ve výběru z fotografií.

Přejeme všem krásné léto a těšíme se na další společný školní rok!

 

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!