Skip to the content


The Entrepreneurial School Award 2022

 

Blahopřejeme Střední škola technická a dopravní Gustava Habrmana Česká Třebová k ocenění The Entrepreneurial School Award. Ocenění je každoročně udělováno školám, které aktivně podporují podnikatelské vzdělávání studentů.

 

Nominace na předávání prestižní ceny nám udělala velikou radost a je pro nás další výzvou a motivací k pokračování v podnikatelském vzdělávání.

Cena byla předávána v přístavu v Tallinnu – v prostředí blízkém pro školu zaměřenou na techniku a dopravu. Celým městem prostupovala atmosféra prázdninové pohody, kterou doplňovaly úžasné pohledy na opečovávané kulturní a historické památky.

Letos poprvé bylo spojeno ocenění učitelů podnikání s evropským finále JA firem.

Měli jsme možnost sledovat soutěž nejlepších studentských firem z celé Evropy, což je pro mě jako učitele neocenitelná zkušenost. Setkání s vítěznou školou z Prahy bylo velmi inspirující. Samozřejmě jsme jim velmi fandili a těšíme se i z jejich úspěchu.“

Jaroslava Knířová

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!