Skip to the content


Best Workplaces 2022


 

JA Worldwide, jejíž jsme součástí, se umístila v TOP 100 Nejlepších pracovišť pro inovátory. Na seznam se dostanou firmy, které podporují inovace na všech úrovních. JA obsadila 1. místo v neziskovém sektoru.

Hodnotilo se téměř 1 500 žádostí z celého světa. Bylo vybráno 100 vítězů z různých odvětví, včetně počítačových věd, biotechnologií, spotřebního zboží, neziskových organizací, vzdělávání, finančních služeb, kybernetické bezpečnosti, strojírenství a dalších.

Podle Asheeshe Advaniho, generálního ředitele společnosti JA Worldwide, „síť týmů JA vybudovala taková pracoviště, která zahrnují inovace, digitální transformaci a velkorysé sdílení zdrojů a talentů. Po celém světě jsme spolupracovali na řadě projektů, včetně JA Labs, JA Worldwide Fellows, Youth Voices a mnoha dalších.“

„Letošní seznam Nejlepších pracovišť pro inovátory oceňuje organizace, které prokázaly hluboké odhodlání rozvíjet kreativitu napříč všemi oblastmi,“ říká Brendan Vaughan, šéfredaktor Fast Company.

Úplný seznam najdete zde 

 

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!