Skip to the content





Ve spolupráci s NN otevíráme další ročník projektu Social Innovation Relay zaměřeného na sociální podnikání. Studenti středních škol dostanou možnost seznámit se s problematikou společenské zodpovědnosti a díky mentorům z řad NN také vypracovat podnikatelský nápad. Letos jsme projekt navíc obohatili o job shadow neboli stínování, kdy studenti zapojení do projektu mohou strávit jeden den přímo v NN a zažijí tak reálné pracovní prostředí.

Projekt je určen pro všechny ročníky studentů středních škol bez ohledu na zaměření.

Jak Social Innovation Relay probíhá?

  • Job shadow neboli stínování – proběhne 30. 11. 2021 v prostorách NN, Praha. Zájemci se mohou přihlásit ZDE – poté zašleme podrobné informace. Účast na job shadow není podmínkou zapojení do projektu Social Innovation Relay! Pokud byste se svými studenty měli zájem o stínování, ale zatím zvažujete účast v Social Innovation Relay, prosím kontaktujte nás!
  • Další aktivity projektu Social Innovation Relay budou probíhat přes vzdělávací platformu Moodle - veškeré podklady a pravidla a přihlašovací údaje pro studenty zašleme PEDAGOGŮM po přihlášení přes tento ODKAZ.
    • Seznámení studentů s oblastí sociálního podnikání formou případových studií – 12/2021 až 2/2022
    • Studenti si připraví nápad na sociální podnik
    • Odborníci – mentoři vyberou nejlepších 10 týmů, kterým pomohou nápad vypracovat do podoby business plánu
    • 5. 2022 – finále republikového kola soutěže – vítězný tým vč. pedagoga obdrží tablety a týmy umístěné na 2. a 3. místě další věcné ceny.
  • Vítěz národního kola postoupí do mezinárodního kola, kde má šanci vyhrát další ceny!
  • Celý popis projektu najdete na našich internetových stránkách zde.

Kontakt: Alena Aichlmanová, alena@jaczech.cz / 774 520 446

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!