Skip to the content




 

Výsledky soutěže JA StartUp 2022/2023

Firma List-N-Eat, vítěz soutěže JA StartUp 2022/2023, dosáhla velkého úspěchu svým inovativním podnikatelským nápadem a týmovým duchem. Tým, který tvoří pět studentů z Anglo-American University v Praze, představil aplikaci, která usnadňuje studentům jednoduché a zdravé vaření. Jejich koncept zaujal porotu a umožnil jim vyhrát národní finále soutěže, které se konalo 9. května v Americkém centru v Praze.

Vítěz národního finále se nyní připravuje na mezinárodní klání StartUp firem v Istanbulu. Jejich účast na této prestižní události jim poskytne příležitost prezentovat svou firmu na mezinárodní úrovni a navázat kontakty s dalšími podnikateli a investory z celého světa. Tým List-N-Eat je odhodlaný reprezentovat svou zemi a ukázat světu potenciál své aplikace.

Druhé místo v národním finále soutěže JA StartUp 2022/2023 obsadili studenti University of New York z Prahy se svou firmou Duna. Jejich aplikace se zaměřuje na poskytování služeb pouze ženských řidičů ženám. Tento nový koncept cílí na zvýšení bezpečnosti a pohodlí žen při cestování. I jejich nápad zaujal porotu a poskytne jim příležitost rozvíjet svůj podnikatelský projekt dále.

Obě firmy, List-N-Eat i Duna, reprezentují mladé podnikatele s inovativními myšlenkami a potenciálem pro růst na trhu. Jejich úspěch v národním finále soutěže je důkazem jejich tvrdé práce, schopností a ambicí.

 

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!