Skip to the content


Výchova k podnikavosti na SŠ

Zveme všechny středoškolské pedagogy na další pokročilé akreditované školení z našeho cyklu „Výchova k podnikavosti na SŠ – JA Czech“.

Zástupci z řad našich partnerů Vám předají praktické znalosti nabité ve společnostech napříč obory a velikostmi firem, nástroje používané v jednotlivých odděleních podniků a společností, a pomohou Vám upevnit a rozšířit odborné znalosti potřebné pro výuku odborných předmětů a při vedení studentských firem. 

Na termín 31. 10. 2022 jsme připravili následující témata:

09:00 - 10:30

Podnikatelský nápad – jak rozpoznat potenciál a jak jej zpracovat do podnikatelského plánu / Lean canvas

10:45 - 12:15

Uvedení nového produktu na trh a marketingové aktivity na podporu jeho prodeje

12:45 - 14:15

Rozdělení rolí a kompetencí (ve studentské firmě) - jak studentům pomoci najít si, co budou chtít dělat, nastavení týmové spolupráce a jak postupovat v případě nefunkčnosti týmu.

14:30 - 16:00

Historie a filozofie Baťa podnikání 

16:00 - 17:30

Otázky a diskuze k uvedený tématům

Školení se koná v prostorách University of New York in Prague, Londýnská 41, 120 00 Praha 2.

Pro účast prosím vyplňte závaznou přihlášku. Uzávěrka přihlášek je 25. 10 2022.

Cena: 1 900 Kč (vč. 0% DPH) / 1 osoba. V ceně školení je zahrnutý účastnický poplatek, pracovní texty a občerstvení po celou dobu školení. Na základě zaslané přihlášky bude účastníkům kurzu vystavena a zaslána faktura k úhradě. Celkový počet vyučovacích hodin školení je 10. Certifikáty o absolvovaní budou účastníkům vydány v závěru školení.

Akce: Kolega za polovinu! Akce se vztahuje vždy na 1 dalšího vyučujícího ze stejné školy. V případě, že budete mít zájem tuto akci využít, cena za účast kolegy na školení činí 50% z dané ceny školení tj. 950 Kč. Přihlášku je nutné vyplnit za oba vyučující zvlášť, do poznámky uveďte poznámku – kolega za polovinu.

 

Těšíme se na Vás! Tým Junior Achievement


Kontaktní osoba: Gabriela Repková, gabriela@jaczech.cz

 

Školení jsou součástí programu JA Učitel podnikání a realizujeme je za podpory našich partnerů – společnosti HP a univerzity University of New York in Prague.

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!