Skip to the content


Soutěž Učitel podnikání 2023

Vážení pedagogové JA Studentské firmy,

jsme velmi rádi, že Vám můžeme představit 5. ročník soutěže

JA Učitel podnikání 2023

Soutěž je určena všem učitelům JA firem, kteří aktivně podporují studenty v podnikání, rozvíjí své business dovednosti a znalosti pomocí pokročilých školení a spolupracují s mentory z praxe a kanceláří JA Czech. Učitelé, kteří získají nejvyšší počet bodů, budou na konci školního roku odměněni peněžními a hodnotnými cenami.

 

Jak na to?

Jako registrovaný učitel vzdělávacího programu JA Studentská firma jste byl automaticky zařazen do soutěžního programu JA Učitel podnikání a máte přiřazeno číslo 22-SS-XXX dle Vaší Závazné přihlášky. Pod tímto číslem jste veden v tabulce, ve které můžete sledovat aktuální počet nasbíraných bodů. Body se připisují za aktivity Vaše a Vašich firem dle pravidel soutěže. Uzávěrka soutěže je 28. 2. 2023. Inspiraci můžete získat od vítězů předchozího ročníků zhlédnutím videa Best practices vítězů soutěže JA Učitel podnikání 2020/21.

 

Co můžete vyhrát?

Pedagogové, kteří se umístí na prvních třech místech, získají peněžní ceny a to v hodnotě 10 000, 6 000 a 4 000 Kč a 2 pokročilá školení zdarma. Škola vítěze získá prestižní mezinárodní ocenění TES Award, které si osobně převezmou zástupci školy v Istanbulu v Turecku!

Více podrobností k soutěži naleznete v JA e-learningu vzdělávacího programu JA Studentská firma zde v kapitole 1.

Přejeme Vám hodně štěstí!

Partnerem soutěže je společnost HP a univerzita UNYP

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!