Skip to the content



JA Raiffeisenbank Učitel podnikání 2022


 

Organizace JA Czech děkuje všem pedagogům praktického výukového programu JA Studentská firma, kteří se letos aktivně zapojili do 4. ročníku soutěže JA Učitel podnikání 2021/2022.

Soutěž představuje celoroční komplexní podporu učitelům vzdělávacího programu, který je určen středním a vyšším odborným školám v České republice. Učitelé jsou hodnoceni za celoroční přístup k rozvoji svých podnikatelských znalostí a dovedností, které jsou potřebné pro výuku a úspěšnou práci se studenty. Soutěž zahrnuje 5 oblastí vzdělávacích aktivit, za něž pedagogové postupně sbírají body a 3 nejaktivnější získávají finanční odměnu v celkové výši 20 000 Kč, pokročilá školení a zapojení do programu JA Studentská firma na další školní rok zdarma. Vítězná škola získá ocenění pro podnikatelsky nejvíce proaktivní školu v České republice TES Award 2022, které se každoročně udílí na slavnostním ceremoniálu pořádaného JA Europe v jednom z předních evropských měst. Letos se akce uskuteční v Tallinnu v Estonsku. Přehled výsledků ZDE.

Společně s partnerem soutěže společností Raiffeisenbank gratulujeme vítězům soutěže!

 

Vítězové soutěže JA Raiffeisenbank Učitel podnikání 2022

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!