Skip to the content


JA Top Logo 2023

Vážení pedagogové,

vzdělávací organizace JA Czech, která se již více než 30 let zaměřuje v českém školství na podporu a zvyšování úrovně finanční a podnikatelské gramotnosti žáků gymnázií, SŠ, SOŠ a SOU přichází s nabídkou kreativní soutěže pro Vaše studenty:

Soutěž JA Top Logo

Tato soutěž poskytuje studentům jedinečnou příležitost soutěžit v oblasti grafického designu loga firmy a produkce reklamního videa produktu. Všechny přihlášené práce zhodnotí porota složená z odborníků z praxe a každé přihlášené logo a video si odnese zpětnou vazbu s doporučeními.

Jak na to?

Stačí vyplnit tuto přihlášku a připsat do poznámky „Soutěž Top Logo“. My se s Vámi spojíme a vysvětlíme další podrobnosti spolupráce.

Co získáte?
Pedagog obdrží přístup do JA e-learningu vzdělávacího programu JA Studentská firma, ve kterém nalezne spoustu zajímavých tipů a rad pro přípravu loga a reklamního videa produktu.

JA e-learning obsahuje interaktivní online učebnici pro studenty a metodiku s testy pro učitele. Inspirace a ukázky studentských prací z minulého ročníku soutěže.

Co mohou studenti vyhrát?

Vítězové krajských kol a národního kola se mohou těšit na atraktivní ceny od partnerů soutěže.

Více informací o soutěži naleznete zde.

Těšíme se na grafické práce Vašich studentů a přejeme hodně štěstí v soutěži!

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!