Skip to the content



NEJLEPŠÍ JA TITAN TÝM 2022 


 

JA Czech pořádá ve spolupráci s partnerskou organizací HPE a absolventskou organizací JA Alumni Czech pro Vás a Vaše studenty 23. ročník soutěže NEJLEPŠÍ JA TITAN TÝM 2021/2022. Studenti získají jedinečnou příležitost porovnat své znalosti a dovednosti získané v ekonomických předmětech se studenty z jiných škol a to formou řízení firmy na trhu s hologenerátory. Vyzkouší si schopnost týmové spolupráce, komunikace a rychlého rozhodování v roli manažerů firem. Soutěž je založena na interaktivní počítačové simulaci v anglickém jazyce JA TITAN, kterou využíváte ve své výuce.

Základní online kolo soutěže startuje 9. 5. 2022 a finálové kolo proběhne 9. 6. 2022 v sídle společnosti HPE v Praze. Vítězové finálového kola obdrží věcné ceny od partnerů soutěže a diplomy za umístění.

Letošní ročník soutěže se nám podařilo připravit bez platby registračních poplatků a počet týmů ze třídy rovněž není omezen. Více podrobností k pravidlům soutěže naleznete zde.

Týmy se mohou přihlásit zde nejpozději do 3. 5. 2022.

Společně s partnery akce ​se těšíme na výkony studentských týmů a přejeme všem hodně štěstí.

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!