Skip to the content



Soutěž Učitel podnikání 2021/2022

Vážení pedagogové JA Studentské firmy,

jsme velmi rádi, že Vám můžeme představit nový ročník soutěže

JA Učitel podnikání

Soutěž je určena pedagogům studentských firem, kteří aktivně podporují své studenty v podnikání, rozvíjí své business dovednosti a znalosti a spolupracují s mentory a kanceláří JA Czech.

Učitelé s nejvyšším počtem bodů budou na konci školního roku odměněni peněžními cenami a škola vítěze získá prestižní mezinárodní ocenění pro podnikatelsky nejvíce aktivní školu v ČR.

Jak na to?

Je to jednouché! Během celého školního roku sbíráte za své aktivity a také za aktivity Vašich studentských firem body dle pravidel soutěže. Tabulka s průběžným bodovým stavem je k nahlédnutí zde.

Body se připisují vždy ke konci měsíce.  

Další inspiraci můžete získat od vítězů předchozího ročníků shlédnutím videa Best practices Vítězů soutěže JA Učitel podnikání 2020/21 v našem novém JA e-learningu.

Záštitu nad 4. ročníkem soutěže převzala společnost Raiffeisenbank.

Co můžete vyhrát?

Pedagogové, kteří se umístí na prvních třech místech získají peněžní ceny a to v hodnotě 10 000, 6 000 a 4 000 Kč. Škola vítěze ročníku získá mezinárodním oceněním TES AWARD!

Více informací o soutěži naleznete v JA E-learningu zde.

 

Přejeme Vám hodně štěstí!

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!