Skip to the content

JA STUDENTSKÁ FIRMA ROKU v rámci JA EXPO 2021 zná své finalisty!

8. dubna 2021 jsme prostřednictvím sociálních sítí a webových stránek ZDE zveřejnili výsledky soutěže JA STUDENTSKÁ FIRMA ROKU 2020/2021. Odborná porota pečlivě hodnotila a vybrala nejlepší týmy postupující do NÁRODNÍHO FINÁLE soutěže, které proběhne 5. května.

 

V soutěži se utkalo 45 týmů, které změřily své kvality v 9 soutěžních kategoriích. Ze 4 hlavních soutěžních kategorií Finanční řízení, Prezentace, Marketing a JA Alumni Activity Award postupují do NÁRODNÍHO FINÁLE týmy umístěné na 1. a 2. místě a z 5 volitelných soutěžních kategorií Sociální podnikání, E-shop, Nejlepší inovace a STEM projekt postupují do NÁRODNÍHO FINÁLE týmy z 1. míst. V individuální soutěžní kategorii Raiffeisenbank Leadership Student Award porota ocenila jednoho nejlepšího lídra týmu.

 

Všechny týmy, které se umístily na 1. – 3. místě, obdrží věcné ceny partnerů soutěže.

Závěrem chceme poděkovat všem studentům, jejich pedagogům a mentorům za velmi dobrou přípravu, a za to, že i přes ztížené podmínky v sobě dokázali probudit soutěžního ducha a soutěže se zúčastnili.

 

Za celý tým JA Czech a odbornou porotu gratulujeme vítězným týmům a držíme palce postupujícím týmům na 5. května, kdy se uskuteční národní finále!  

 

Seznam vítězů týmových soutěžních kategorií a TOP 12 finalistů:

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!