Skip to the content

Finalisté soutěžního veletrhu JA STUDENTSKÁ FIRMA ROKU 2020

Dámy a pánové, milí studenti, je nám ctí vyhlásit letošní TOP 10 postupujících týmů do Národního finále 25. ročníku soutěžního veletrhu JA STUDENTSKÁ FIRMA ROKU 2020. Finalisty nyní čeká velký souboj o reprezentování ČR na Mezinárodním finále COYC 2020 v Portugalsku v Lisabonu!

 

Soutěžní práce v detailu naleznete ZDE

 

Vybrat ty nejlepší týmy nebylo pro porotce vůbec jednoduché. I v letošním ročníku se objevila spousta skvělých nápadů! Nakonec postoupily týmy, které nejenže maximálně splnily veškerá kritéria, ale v jednotlivých kategoriích navíc vynikly – ať už nápadem samotným, přístupem k vypracování do podoby byznys plánu, uchopením financí či podrobným průzkumem trhu a nastavením marketingu, jasnou vizí do budoucnosti nebo záměrem prospět společnosti.

 

Postupujícím týmům blahopřejeme a těšíme se společně s Vámi na setkání ve finále! Nepostupujícím týmům děkujeme za účast, skvělou práci a snahu co nejlépe reprezentovat svůj tým a školu!

STAŇTE SE PARTNEREM JA CZECH A PODPORUJTE S NÁMI VZDĚLÁNÍ MLÁDEŽE

Rozvíjejte s námi studenty

Programy JA Czech projde ročně téměř deset tisíc studentů, pomozte nám toto číslo navýšit. Přispějte s námi k rozvoji vzdělání a potenciálu mladých lidí!