Skip to the content

JA Studentská Firma DOTS si užila natáčení ve studiu ÓČKO

Studenti v očku

V červnu měla parta studentek z Obchodní akademie a Jazykové školy v Písku možnost zúčastnit se živého natáčení pořadu Mixxxer v TV ÓČKO. A jak se tam dostali? Založili firmu, vymysleli business plán, který zrealizovali a přihlásili se s ním na soutěžní veletrh JA Studentská Firma Roku.  Jejich firma DOTS vyhrála 3.místo v soutěžní kategorii Marketing, jejímž partnerem je právě ÓČKO! 

Studentky v nahrávacím studiu OčkoDíky technikovi, který studentům vysvětlil proces natáčení a ukázal režii, pochopili jak to celé funguje. Následně sledovali natáčení pořadu, jehož hostem byl tentokrát písničkář Pokáč a pochopitelně fotka nemůže chybět 

Michaela Nohová, ředitelka firmy DOTS k programu JA Studentská Firma říká: 

"Nabízeli jsme 3 produkty (sůl do koupele, balzámy na rty a cukrové peelingy) v celkem 7 variacích. Pilotním produktem byla sůl do koupele ve variantách mandarinka a růže. Při výrobě bylo naší prioritou využití pouze přírodních materiálů s ohledem na životní prostředí.

V průběhu podnikání jsme si ujasnili, zda chceme v budoucnu podnikat, v jaké oblasti a funkci bychom chtěli pracovat, či dokonce v jakém oboru budeme po absolvování střední školy pokračovat.

Studentská JA firma výbornou zkušeností pro budoucí praxi. Výhra exkurze do TV ÓČKO byla pro nás úžasným a nezapomenutelným zážitkem - prohlédnout si studio, vidět při práci kameramany, zvukaře, moderátory a jejich hosty! Ve studiu jsme strávili 3 skvělé hodiny = moc jsme si to užili!!!!"