Skip to the content

Jedinečná jednodenní soutěž INNOVATION CAMP

INNOVATION CAMP -  Soutěž pro studenty středních škol

Zúčastni se jedinečné akce a staň se tvůrcem a propagátorem inovativních nápadů. Vyzkoušíš si práci v týmu, komunikaci, prezentaci a obhajobu svých nápadu před odbornou porotou!

Soutěže se zúčastní 80 středoškoláků rozdělených do několika týmů. Soutěžící čeká intenzivní program plný praktických aktivit a teambuildingu. Vaším úkolem bude přijít s novým řešením reálného problému z oblasti společenských vztahů a finanční gramotnosti. Téma zadání bude až do oficiálního zahájení soutěže utajeno. Každý tým bude svůj koncept prezentovat před odbornou porotou.

Termín akce: 6. 3. 2019, 9:00 - 17:30

Místo: HubHub, Na Příkopě 14, Praha 1 (vchod z ulice Panská)

Registrace přihlášek na Innovation Camp probíhá ZDE. Podmínky účasti ZDE.

PARTNERY INNOVATION CAMPU JSOU SPOLEČNOSTI NN a HUBHUB

Podmínky účasti:

Z jedné školy se přihlašuje max. 10 studentů + 1 náhradník. Týmy budou sestaveny ze studentů různých středních škol tak, aby v jednom týmu nebyli spolužáci z jedné školy. Studenti mladší 18 let musí mít s sebou pedagogický dozor. Je potřeba, aby se přihlášení studenti zúčastnili celého průběhu soutěže, od začátku v 9:00 až do ukončení v 17:30 hodin.

Přednost budou mít studenti přihlášení do Social Innovation Relay "SIR". Pokud jste již zapojeni do soutěže SIR, není potřeba, aby se Innovation Campu zúčastnil celý tým přihlášený do SIR.

Účast na Innovation Campu včetně občerstvení je pro účastníky i doprovod zdarma.
Dopravu a veškeré případné náklady si účastníci hradí sami.

Tento Innovation Camp je součástí celoevropského projektu SOCIAL INNOVATION RELAY (SIR) - mezinárodního vzdělávacího projektu zaměřeného na "sociálního podnikání" motivujícího studenty k vymyšlení podnikatelského řešení konkrétního společenského nebo sociálního problému. Vítězové republikového kola získají hodnotné ceny a postoupí do online evropského finále.

Do projektu SIR se mohou přihlásit 2 - 4 členné týmy. Registrace a zapojení do národní soutěže SIR probíhá na webové platformě SIR.

Podrobnosti k soutěži naleznete zde.