Skip to the content

INNOVATION CAMP: staň se tvůrcem a propagátorem inovativních nápadů

Vážení učitelé a žáci,

srdečně Vás zveme na další z našich akcí zaměřených na finanční vzdělávání studentů. Ve spolupráci s JA Slovensko, n.o. a finanční institucí Citibank jsme pro Vás připravili soutěž pro studenty středních škol s názvem INNOVATION CAMP!

Soutěže se zúčastní 96 českých, moravských a slovenských středoškoláků rozdělených do několika týmů. Čeká Vás intenzivní program plný praktických aktivit a teambuildingu. Vašim úkolem bude přijít s novým řešením reálného problému z oblasti finanční gramotnosti. Téma zadání bude až do oficiálního zahájení soutěže utajeno. Každý tým bude svůj koncept prezentovat před odbornou porotou.

NEJLEPŠÍ 3 TÝMY ZÍSKAJÍ HODNOTNÉ HMOTNÉ CENY!

Registrace přihlášek na INNOVATION CAMP probíhá ZDE. Společně s vyplněním přihlášky je nutné zaslat sken podepsaného souhlasu se zpracováním osobních údajů.

Termín akce: 3. 10. 2018, 8:00 - 18:00
Místo: Bratislava, Hotel Bratislava

Podmínky účasti: 
Z jedné školy se přihlašují 3 studenti + 1 náhradník. Týmy budou sestaveny ze studentů různých středních škol tak, aby v jednom týmu nebyli spolužáci z jedné školy. Studenti mladší 18 let musí mít s sebou pedagogický dozor. Je potřeba, aby se přihlášení studenti zúčastnili celého průběhu soutěže, od začátku v 8:00 až do ukončení v 18:00 hodin. V případě, že se v požadovaném čase soutěže zúčastnit nemůžete, dejte příležitost studentům, kteří se zúčastnit chtějí a mohou. Prosíme, spojení z Vaší lokality do Brna si zjistěte předtím, než se přihlásíte.

Účast na Innovation Campu včetně občerstvení je pro účastníky i doprovod zdarma.

Pro účastníky je rovněž zajištěna doprava z Brna na místo akce a zpět do Brna. Ostatní dopravu si účastníci hradí sami. 

Odjezd autobusu z Brna je 3. října 2018 v 5:30. Přesné místo odjezdu upřesníme přihlášeným účastníkům nejpozději 3 dny před odjezdem emailem. Předpokládaný odjezd autobusu z Bratislavy do Brna je 3. 10. nejpozději v 18:30.

Doprava Brno-Bratislava-Brno bude zajištěna pouze pro účastníky, kteří tento požadavek uvedou v přihlašovacím formuláři.

Kontaktní osoba:
Alena Aichlmanová
Project Manager / projektová manažerka
+420 774 520 446
alena@jaczech.cz