Skip to the content

Finanční řízení aneb jak založit a vést JA Studentskou Firmu - webinář

Zveme Vás na první webinář v tomto školním roce. Je určen pro všechny, kteří se chtějí dozvědět více o tom, jak založit a úspěšně vést JA Studentskou Firmu. Připravujeme jej ve spolupráci s odborníky ze společnosti  Citi

NA WEBINÁŘI PROBEREME NÁSLEDUJÍCÍ TÉMATA: 

- Jak si stanovit podnikatelský záměr a utvořit cenu produktu/služby 
- Jak získat počáteční kapitál, oslovení potenciálních investorů 
- Jak vést JA Studentskou Firmu po finanční stránce, jak připravit a sledovat rozpočet 

Připojení k webináři je možné po vyplnění přihlášky  ZDE:

Nejpozději den před vysíláním webináře Vám zašleme link ke sledování. Během webináře je možné zasílat dotazy, které zodpovíme buď ihned, nebo později e-mailem. 

Těšíme se na dotazy a na Vaši účast. 

Tým  JA Czech a  Citibank 

Citi poskytuje fyzickým osobám, korporacím, vládám a institucím širokou řadu finančních produktů a služeb, včetně osobního bankovnictví a úvěrových produktů, korporátního a investičního bankovnictví, obchodování s cennými papíry, transakčních služeb a služeb wealth managementu. V České republice nabízí své služby od roku 1991. Citi neúnavně pracuje na tom, aby sloužila jednotlivcům, komunitám, institucím a národům. Díky více než 200leté zkušenosti překonává nejkomplikovanější světové výzvy a usiluje o to, aby pro klienty a zákazníky vytvářela ta nejlepší finanční řešení, která jsou jednoduchá, tvořivá a zodpovědná. Spojuje více než 1000 měst, 160 zemí a milióny lidí po celém světě. 

Více na  www.citi.com. 

Společnost  Citi je hlavním partnerem soutěžní kategorie Finanční řízení v programu JA Studentská Firma. Dalšími partnery jsou společnosti  HP a  Sekyra Group.