Skip to the content

JA Učitel podnikání - rozvíjíme dovednosti učitelů a propojujeme je s praxí

Vážení učitelé,

v rámci podpory výuky vzdělávacích programů JA Studentská Firma jsme pro vás připravili nový program zaměřený na rozvoj vašich znalostí a praktických dovedností z oblasti finanční a podnikatelské gramotnosti s názvem JA Učitel podnikání.

Cílem programu je dát vám možnost rozvoje klíčových dovedností potřebných pro výuku k programu JA Studentská Firma a motivovat vás k aktivnímu přístupu, který je nezbytný pro úspěšnou práci se studenty. 

Program obsahuje 4 části:

1. Školení pro pokročilé učitele "Projektová výuka na příkladu programu JA Studentská Firma" (16 hodinové)

2. PR aktivity JA Studentských Firem

3. Měsíc podnikavosti

4. Přihlášení vaší JA Studentské Firmy na soutěžním veletrhu JA Studentských Firem 4. 4. 2019

Hodnocena bude aktivita učitelů a jejich JA Studentských Firem v průběhu celého školního roku.

Jako učitel/ka programu JA Studentská Firma jste byl/a zařazen/a do programu JA Učitel podnikání automaticky a bylo vám přiřazeno č. 19-3XXX-1X. Pod tímto číslem budete veden/a v hodnotící tabulce, která je nasdílená k nahlédnutí stavu bodů  ZDE.

Aby odměnou za celoroční vedení a podporu studentů nebyl pouze pocit z dobře odvedené práce, pro nejaktivnější z vás máme připravené vstupenky do Kulinářského studia Bauer Media!

Na tři vítězné učitele čekají hodnotné ceny a další školení zdarma. Škola absolutního vítěze získá mezinárodní ocenění   TES Award pro nejvíce podnikatelsky zaměřenou školu, kterou uděluje evropská organizace  JA Europe

Dokumenty ke stažení: