Skip to the content

Akce 1+1 zdarma na školení „Výchova k podnikavosti na SŠ"

Vážení ředitelé a učitelé středních škol,

máme pro vás novinku 1+1 zdarma! Na školení můžete vzít zdarma kolegu z vaší školy!

Srdečně vás i kolegu zveme na jednodenní školení "Výchova k podnikavosti na SŠ" s akreditací MŠMT pro oblast DVPP (Č. j.: MŠMT - 34809/2018-1-69). Školení  je určeno pro pedagogy SŠ, SOU a VOŠ vyučující předměty zaměřené na odborné ekonomické předměty a/nebo základy společenských věd.

Cílem školení je seznámit vás s ročním školním programem   JA Studentská Firma a předat vám základní praktické informace o výuce reálného podnikání ve školách. Lektorem školení je pedagogický odborník z praxe. Celkový počet vyučovacích hodin školení je 10.

Termín: 22. 1. 2019 v Paláci Adria v Praze  (mapka) od 8:30 - 17:30 hodin (uzávěrka přihlášek 18. 1. 2019)

Cena: 1.900,- Kč (na školení se nevztahuje DPH)

Přihláška: online   ZDE

Dodatečná akce 1 + 1 kolega zdarma!!! Akce zdarma se vztahuje vždy na 1 vyučujícího ze stejné školy. V případě, že budete společně s kolegou mít zájem tuto akci využít, prosíme o vyplnění online přihlášky i za kolegu a zaznačení "Akce 1 + 1" do políčka "Poznámka - prostor pro Váš komentář". Certifikát za účast na školení získají všichni zaregistrovaní učitelé.

Další informace naleznete v tomto harmonogramu.

Organizace Junior Achievement je celosvětová nezisková vzdělávací organizace, jejímž cílem je vzdělávání žáků na základních, středních a vysokých školách. V ČR funguje již 27 let, nyní pod značkou JA Czech. Veškeré naše programy jsou zaměřené na finanční a podnikatelskou gramotnost, mají zpracovanou metodiku a ŠVP a jsou ve školách vyučovány praktickou formou výuky "learning by doing". Naše organizace a školení pro vyučující jsou s akreditací MŠMT. 

Česká kancelář JA Czech byla založena roku 1992 panem Tomášem J. Baťou. Od roku 1992 našimi programy prošlo již více jak 350 000 žáků a jejich řady se neustále rozšiřují. Mezi důležité pilíře naší činnosti patří spolupráce s firmami, kdy jejich manažeři přicházejí do škol na setkání se studenty, na kterých jim předávají praktické zkušenosti, nebo se podílejí na realizaci workshopů. Absolventi programů JA Czech jsou vybaveni kvalitními dovednostmi nezbytnými pro úspěšný vstup na trh práce.